SON EKLENENLER

Kahır gecesi! Galibiyeti uzatmada kaybettik

Cengiz Ünder önce jeneriklik bir gol attı sonra da Yusuf Yazıcı'ya asist yaptı. Marusic farkı bire indirdi. Uzatmada Radunovic'in frikik golü gecemizi kararttı...
02 Eylül 2021 03:38

EURO 2020 defterini büyük bir hayal kırıklığıyla noktalayan ve 2002’nin ardından ilk defa bir Dünya Kupası'na katılabilmek için gözünü Katar'da yapılacak organizasyona çeviren A Millî Futbol Takımımız, G Grubu'nda oynadığı dördüncü maçta Beşiktaş Park'ta Karadağ'ı konuk etti. İki farklı öne geçen ve maçın büyük bölümünü önde götüren Türkiye, 90+6'da gelen frikik golüne engel olamayınca gruptan çıkma yolunda kritik iki puan bıraktı.

EKSİKLER ETKİLEDİ

Premier Lig'de top koşturan Ozan Tufan, Çağlar Söyüncü ve Ozan Kabak’ın İngiltere'nin koronavirüs kısıtlamaları sebebiyle kadroda yer almadığı karşılaşmada Türkiye'nin en etkili ismi ise bir başka lejyoner oldu. Jorge Sampaoli yönetimindeki Marsilya'da sezona harika bir başlangıç yapan Cengiz Ünder bir gol ve bir asistle öne çıkan isim olurken, Şenol Güneş'in kalede formayı Altay Bayındır'a vermesi dikkat çeken bir detaydı.

CENGİZ PARLADI

Dokuzuncu dakikada sağdan taşıdığı topla ceza sahasına sokulan Cengiz'in vuruşu rakip savunmaya da çarparak Karadağ kalecisi Mijatovic'i mağlup etti: 1-0. Karşılaşmanın 31. dakikasında Cengiz'in pasını iyi değerlendiren Yusuf Yazıcı farkı ikiye çıkardı: 2-0. Lazio'da oynayan Marusic 40'ta Merih Demiral'ın pozisyon hatasını iyi değerlendirdi: 2-1. İkinci yarıda daha baskılı oynayan Karadağ, beraberliği 90+6'da Radunovic'in frikiğiyle buldu: 2-2.

UĞUR AKTAN

TÜRKİYE GAZETESİ

SPOR KRİTİK SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
SON EKLENEN HABERLER