SON EKLENENLER

SOLHAN SPOR, TRANSFERLERE HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Bingöl’ün voleybol temsilcisi Solhan Spor, orta oyuncu Hasan Kaan Kar  ile anlaştığını açıkladı. Başkan İslamoğlu, transfer çalışmalarının  devam ettiğini belirtip iddialı bir ekip için çalıştıklarını aktardı.
18 Haziran 2020 17:27

Brezilyalı pasör çaprazı ve Galatasaray’ın genç pasörü ile anlaşan  Solhan Spor, orta oyuncu Hasan Kaan Kaar ile anlaştığını açıkladı. Transfer çalışmalarının sürdüğünü belirten Solhan Spor Kulübü Başkanı  Sebahatin İslamoğlu, transfer ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“İki oyuncumuz ile anlaştığımızı açıklamıştık. Bingöl İlimizde meydana  gelen depremden dolayı transferlerimizi açıklamaya kısa ara verdik.  Karlıova ve Yedisu ilçelerimizde meydana gelen depremde şehit olan  güvenlik korucumuza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza da şifa  diliyorum. Milletimize geçmiş olsun. Akabinde Solhan İlçemize bağlı  Arakonak Beldemizde sel meydana geldi. Çok şükür can kaybı yok ama ağır  hasarlar meydana geldi, hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimizi  iletiyoruz. Bu sebeplerden dolayı transferlerimizi açıklamaya kısa bir  ara vermiştik. Bugün yeni transferimiz orta oyuncu Hasan Kaan Kar ile  anlaştığımızı da duyuruyoruz. Oyuncumuz ve kulübümüz için bu anlaşmanın  hayırlı olmasını diliyorum. Anlaştığımız oyuncularımızı açıklamaya devam  edeceğiz.”

HASAN KAAN KAR SOLHAN SPOR’DA
1997 İzmir doğumlu olan Hasan Kaan Kar, orta oyuncu olup 2.01  boyundadır. Voleybola 2012 yılında Arkas Spor alt yapısında başladı. 2012 - 2016 yılları arasında Arkas Spor altyapı kategorilerinde forma giyen oyuncu bu süreçte BAL Spor ve Tevfik Fikret Lisesi Altekma  takımlarında 1. ligde kiralık olarak görev aldı. 2013 - 2014 sezonunda  Arkas Spor yıldız ve genç kategorilerinde Türkiye Şampiyonlukları  yaşayan oyuncu, 2014 - 2015 sezonunda ise BAL Spor’un 1. ligden süper  lige yükselmesinde pay sahibi oldu. Yamanlar Koleji ile Liseler Türkiye  2’nciliği bulunan Kar, ayrıca genç milli takımda da görev aldı. Konya  Büyükşehir Belediyesi, Milas Belediyesi ile playoff heyecanı yaşayan ve  geçtiğimiz sezon Haliliye Belediyesi ile birlikte Efeler Ligi'ne çıkış biletini kazanan H. Kaan Kar, 2020-21 sezonu için Solhan Spor ile  anlaştı.

sporkritik.net
Bu haberin tüm hakları sporkritik.net'a aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

SPOR KRİTİK SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
SON EKLENEN HABERLER